Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

04.02.2019

Vegaaninen juhlamenu Marttisessa – Marttisen keittiö monipuolisti juhlien tarjoiluja

Vegaaninen juhlamenu Marttisessa – Marttisen keittiö monipuolisti juhlien tarjoiluja
Leirikoulu-, kokous- ja juhlaruokailuissa monipuolisuus, lähi- ja luomuruuat ja kestävä kehitys ovat olleet Marttisessa arkea jo pitkään. Kasvisruoka ei ole hetken muotitrendi vaan siihen on vuosikymmenten kokemus. Marttisen keittiötiimin jäsenten henkilökohtaiset vahvuudet täydentävät toisiaan. Heistä löytyy pitkänlinjan kasviruokailijoita, vegaani, lihan ja kalan asiantuntemusta, villiruuan harrastaja leipomistaitoja unohtamatta.


Vegaaninen juhlamenu Marttisessa
– Marttisen keittiö monipuolisti juhlien tarjoiluja

Leirikoulu-, kokous- ja juhlaruokailuissa monipuolisuus, lähi- ja luomuruuat ja kestävä kehitys ovat olleet Marttisessa arkea jo pitkään. Viime syksynä Marttisen keittiö nousi kuuden portaan Luomunportaat-ohjelmassa viidennelle portaalle ja sai sen myötä kolme luomutähteä. Tämän lisäksi keittiö voitti Luomu SM 2018 kilpailussa oman sarjansa julkiset, keskisuuret toimijat. Nyt Marttisen keittiö on tuonut juhlamenuihinsa perinteisten Vanha Pappilan menujen rinnalle vegaanisen juhlamenuun.

Nuorisokeskus Marttinen on opetus- ja kulttuuriministeriön valvoma ja tukema valtakunnallinen nuorisokeskus. Nuorisokeskus on 25 toimintavuotensa aikana kasvanut korkeatasoiseksi ja osaavaksi monipuolisesti palvelevaksi keskukseksi. Marttiselle tärkeät arvot, yhdenvertaisuus, osallisuus, yhteisöllisyys ja yksilöllisyys, elämän ja ympäristön kunnioittaminen ovat osa koko toimintaa. Tähän sisältyy luonnollisesti kestävä kehitys ja luomu- ja lähiruoka sitä myöten on ollut tärkeä osa toimintaa jo pidemmän aikaa.


Leirikoulu-, kokous- ja leiriruokailuissa monipuolisuus, lähi- ja luomuruuat ja kestävä kehitys ovat olleet Marttisessa arkea jo pitkään. Kasvisruoka ei ole hetken muotitrendi vaan siihen on vuosikymmenten kokemus. Marttisen keittiötiimin jäsenten henkilökohtaiset vahvuudet täydentävät toisiaan. Heistä löytyy pitkänlinjan kasviruokailijoita, vegaani, lihan ja kalan asiantuntemusta, villiruuan harrastaja leipomistaitoja unohtamatta.


”Kasvisaterian valitseminen välillä on helppo tapa vähentää hiilidioksidikuormaa. Samalla voi vähällä vaivalla lisätä kasvisten käyttöä. Puoli kiloa päivässä täyttyy helposti ja maukkaasti” kertoo Armi Rajala Marttisen keittiöltä.


Nyt valikoimaan tuodulla vegaanisella juhlamenulla vastataan asiakkaiden kysyntään. Tämän myötä tuodaan uusi vaihtoehto myös juhliin olivat sitten kyseessä isot häät tai muunlaiset juhlat Vanhan Pappilan juhlavassa ja perinteikkäässä ilmapiirissä tai pienemmät aivan keskellä luontoa Marttisen Vihta-saunalla.


Viime syksyhän oli Nuorisokeskus Marttisessa myös muulla tavoin juhlan aikaa. Euroopan Neuvoston nuorisoyksikkö myönti nuorisokeskukselle laatumerkin sen tekemästä nuorisotyöstä. Tätä juhlitaan maaliskuulla.

Katso millainen on Marttisen vegaaninen juhlamenu

Katso millaisia muita menuita Marttisella on tarjolla juhliisi ja kokouksiisi

Katso millaisia tiloja Marttisella on tarjolla juhliisi ja kokouksiisi

 
 
 
 
Sivua päivitetty: 22.04.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo    Sustainable Travel Finlandin logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy