Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
Kolmen nuoren ryhmä suorittamassa Marttisen yläköysirataa.
 
 
Nuorisokeskus
 

Ohjelmat ja aktiviteetit

Nuorisokeskus Marttisen ohjelmien painopiste on ympäristö-, seikkailu- ja kulttuuriperintökasvatuksessa. Näin pyrimme herättämään perinteen arvostusta, vahvistamaan luontosuhdetta sekä tukemaan identiteetin kehittymistä.

Ohjaajina toimivat Marttisen omat nuorisotyön ammattilaiset tai vahvan ammattitaidon omaavat yhteistyökumppanimme. Lisäksi tarjoamme alan opiskelijoille mahdollisuuden työssäoppimiseen turvallisessa ja monipuolisessa toimintaympäristössämme. Marttisen ohjelmapalveluita kehitetään vuorovaikutuksessa lasten, nuorten ja ohjaajien kanssa.

Kaikki ohjelmat ja aktiviteetit löydät myös Tavoitteellinen Leirikoulu-esitteestä

Klikkaamalla kuvaa alla olevissa ohjelmassa saat lisää tietoa aktiviteeteista.

 
  • Nuorisoryhmähinnat ovat voimassa nuorisoryhmille esimerkiksi leirikouluille, rippileireille tms. ryhmille, jotka varaavat leirikoulun tai leirinsä suoraan nuorisokeskuksesta. 

Pyydä tarjous

  • Henkilöhintaiset ohjelmat toteutetaan yhdessä ryhmässä, jos max. henkilömäärä ei ylity. Ryhmän halutessa ohjelman tapahtuvan kahdessa tai useammassa ryhmässä, ohjelman hintaan lisäämme ohjaajan tuntihinnan (50,00 € / tunti) / useampi ryhmä.
 
 

UUTUUDET

 
 
 

SEIKKAILU

Nuorisokeskus Marttisessa voi kokea seikkailua monissa muodoissa upeassa ympäristössä. Marttinen sijaitsee vesistöjen ja suomalaisen metsäisen luonnon keskellä, joten aktiviteeteissa voi kokea vuodenajasta riippumatta monia puolia. 

 
 
 

Ympäristömme

Nuorisokeskus Marttisessa on upeat mahdollisuudet ryhmien tehdä retkiä ympäri vuoden ja niin yöllä kuin päivällä. Retkeillä voi Marttisen lähimaastossa tai hieman kauempana, sillä aivan läheltä löytyy Suomen luonnon upeita kohteita, kuten esimerkiksi Torisevan rotkojärvet ja Helvetinjärven kansallispuisto.

Ohjelmien tavoitteena on tutustua erilaisiin metsässä liikkumisen muotoihin, sekä kehittää ryhmä- ja yhteistyötaitoja.

 
 
 

luovuus

Kädentaitojen arvostus on nousussa. Ohjelmissa opetellaan hyödyllisiä taitoja, tutustutaan uusiin materiaaleihin, uudistetaan vanhaa ja toteutetaan omia visioita. Kädentaito-ohjelmista jää myös mukava muisto leiristä!

 
 
 

Perinteet

Kulttuuriperintöohjelmien tavoitteena on auttaa havaitsemaan kulttuuriperintöä sekä lisätä tietoa menneisyydestä ja entisajan elämästä. Ohjelmissa tutustutaan historiaan tekemisen ja kokemisen kautta.

 
 
 

Yhteistyö

Yhdessä tehden on hauskaa, yhdessä tehden saamme aikaan enemmän ja yhdessä tehden opimme lisää. Yhteistyö - aktiviteeteissa ryhmä kehittää viestintätaitojaan, sosiaalisia taitojaan, oppii uusia asioita kavereistaan tai kollegoistaan ja paljon muuta mitä sisältyy yhdessä tekemiseen.

 
 
 

Tutustu

 
 
 

Pienimmät mukaan

 
 
 
 
Sivua päivitetty: 30.05.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy