Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-vihtasauna-jjm-0908-2.jpg
 
 
Kokous- ja juhlatalo

Tasokkaat tilat kokouksiin ja seminaareihin Marttisesta

Marttinen on suosittu kokouksien ja seminaarien pitopaikka. Alueella on useita kokoustiloja pienemmille ja isommille ryhmille. Marttisen monipuolisuuden ansiosta koko paketti on mahdollista saada samasta paikasta yhdellä viestillä tai puhelinsoitolla. Ateriat ja kahvitus hoituvat oman keittiömme puolesta, kokouspäivän piristykseksi voit varata ryhmällesi sopivaa ohjelmaa ja mukavan illan päätteeksi kaikki voivat painaa pään tyynyyn hotellihuoneessa tai hirsihuvilahuoneistossa järven rannalla. Kokous- ja juhlatalo Marttinen pystyy tarjoamaan koko paketin asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä.

Marttinen sijaitsee Virroilla, Pirkanmaalla. Tiet 23 ja 66 kulkevat aivan vierestä. Tampereelta ja Seinäjoelle etäisyyttä kertyy vain noin 100 km ja Jyväskylään noin 115 km.

Käytämällä palveluitamme tuet samalla lasten ja nuorten kanssa tehtävää työtä.

Kokous- ja juhlapalvelut

Myyntipalvelu
p.+358 (0)3 485 1921
myynti@marttinen.fi

 
 

Kokouspaketit

On suunnitelmissasi yksi- tai useampipäiväinen tapahtuma, kokous, seminaari tai juhla, Marttisen tilat muotoutuvat sen mukaan. Yhdellä kertaa löydät tilat tapahtumalle, majoitustilat ja ruokailut ja halutessasi ohjelmaksi aktiviteetteja Perinnekyläohjelmasta saaren ympärimelontaan tai resiinaretkestä kiipeilyyn.

 
Kokoukset Marttisen päärakennuksessa alk. 25,00 € / hlöLuontokokous alk. 36,50 € / hlöPäiväkokous Marttisen Vanhassa Pappilassa alk. 46,00 € / hlöAmalian kokous alk. 30,00 € / hlöKaroliinan kokous alk. 36,00 € / hlöPappilan mamsellin kokousSeminaarit ja isot kokoukset
Seminaarit ja isot kokoukset
 

 Marttisessa on mahdollista järjestää kokous myös suuremmalla joukolla. Päärakennuksessa on monitoimisali, jossa voi järjestää 200 henkilön kokouksia. Myös isojen seminaarien järjestäminen onnistuu hyvin, koska päärakennuken läheisyydessä on useita muita pienempiä kokous- ja ryhmätyötiloja.

Ravintolapalvelut järjestyvät päärakennuksen ruokasalissa ja kabinetissa, jossa on 106 asiakaspaikkaa. Hyvinkin suuret ryhmät voivat ruokailla meillä, kun ruokailuajat porrastetaan.

Majoittumaan mahtuu lähes 200 henkilöä.

Myyntipalvelu
p.+358 (0)3 485 1921
vanhapappila@marttinen.fi

 
 
 
Sivua päivitetty: 21.02.2022

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo    Sustainable Travel Finlandin logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy