Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

27.06.2023

Tutustu Marttiseen etukäteen

Tutustu Marttiseen etukäteen
Viime marraskuussa julkaisimme virtuaalisen esittelymme Nuorisokeskus Marttisesta. Esityksessä pääset tutustumaan etukäteen Marttiseen olit tulossa leirille tai leirikouluun tai järjestämässä juhlia tai kokousta. Viime keväänä päivitimme kesäversion lisäksi talvisen version ja nyt maanantaina 26.6. kuvautimme uusia kuvia ja ne tulevat päivittymään kesän aikana esitykseen.


Maanantaina 26.6. Mikko ja Henri Flycam Oy:stä kävivät kuvaamassa kesäiseen virtuaaliesittelyymme päivityskuvia. Nyt kuvauksessa olivat Keiturinsalmen vanha rautatiesilta, Marttisen saaren luontopolku, kesäinen Elämysgolf, boulderointiluola ja savusauna.

Näiden kuvien kautta tuomme aktiviteettejamme näkyväksi ja tutustuttavaksi esittelyssä, aluksi kuvin ja myöhemmin videoin.

Kuvaajat asettevat kameroita vanhalla rautatiesillalla.


Marttisen virtuaaliesittelyn löydät kesäisine ja talvisine kuvineen sivuiltamme ja pääset tutustumaan leiripaikkaan, juhlapaikkaan tai majoituspaikkaan etukäteen.


Tietenkin Marttiseen voi tulla tutustumaan etukäteen myös paikan päälle suunnaten osoitteeseen Herrasentie 16, Virrat. Esittelemme mielellämme aluetta ja Marttista mahdollista leiriänne, juhlianne tai muuta tilaisuuttanne varten. 

Kuvaaja kurkistaa ulos savusaunasta.





 
 
 
 
Sivua päivitetty: 03.05.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy