Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-tehdaan-yhdessa-9.jpg
 
 
Nuorisokeskus

Rippileirit ja muut nuorisoleirit

Nuorisokeskus Marttisessa on yhteistyössä eri toimijoiden kanssa toteutettu leirejä jo 25 vuoden ajan. Leirien suunnittelussa nuorisokeskuksen henkilökunnan kokemus ja ammattitaito ovat järjestäjien käytössä. Järjestäjät ja leirien ohjaajat voivat keskittyä omaan tehtäväänsä, kun leirien rutiinit hoidetaan varmasti ja kokemuksella Marttisen puolesta. Marttisen idylliseen, kulttuurihistorialliseen ja samalla kuitenkin nykyaikaiseen miljööseen sopivat niin rippileirit, isoskoulutukset, muut nuorisoleirit urheiluseurojen leirit ja perheleirit.

 
Rippileirit

Rippileireille Vanhan Pappilan ympärille rakentunut Nuorisokeskus Marttinen avaa monipuolisia mahdollisuuksia, käytössä ovat viihtyisät opetustilat sekä kappeli hiljentymiseen ja jumalanpalveluselämään. Leireihin on myös yhdistettävissä aktiviteetteja, joiden kautta leirin opetusteemaa voidaan käydä läpi kokemuksen kautta. 

Marttisessa on mahdollista järjestää rippileiri perinteisen lisäksi teemallisena leirinä, seikkailuriparina tai vihreänä riparina!

Erityisesti seurakuntien käyttöön:
Marttisen oma kappeli, ehtoollisvälineet, virsi- ja koraalikirjat, laulukirjat, kitara, flyygeli, sähköpiano, luontopolku, laavu tai kota.

Hinta

Vuosi 2020 - 2021

Täysihoito 51,00 € / hlö / vrk alv 0%
Täysihoito talviaikana (1.1.2020 - 31.3.2020) 46,50 € / hlö / vrk alv0%


Hinta sisältää majoituksen 2 - 6 henkilön huoneissa omilla liinavaatteilla, aamupalan, lounaan ja päivällisen. Rippileireillä lisäksi iltapala ja ryhmälle kaksi omatoimista saunavuoroa, välineet ja tilat omatoimisiin ohjelmiin (varattaessa) klo 21 saakka. Lisähintaan on saatavissa iltapaloja, liinavaatteet ja lisäsaunavuoroja. 

Nuorisotoimintamme on arvonlisäverotonta.

Talvirippileiritarjous Muut nuorisoleirit
 
 
 
Sivua päivitetty: 18.08.2020

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten websivuilta

 

 
 
login Synergia Foxy