Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
kalela0810-211-kopio2072528615.jpg
 
 
Kokous- ja juhlatalo

Vanha Pappila

Vanhasta Pappilasta suosituksi kokous- ja juhlataloksi

Marttisen Vanhan Pappilan (1892) tunnelmalliset tilat tarjoavat idyllisen ilmapiirin kokouksiin ja juhliin. Arvokasta historiaa henkivä miljöö, maittava ruoka ja viihtyisät majoitustilat luovat upeat puitteet tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Tervetuloa viettämään ikimuistoisia hetkiä Vanhaan Pappilaan!

Myyntipalvelu
p.+358 (0)3 485 1921
myynti@marttinen.fi

 
Vanhan Pappilan historiaaPappilan suunnittelija, arkkitehti Onni Tarjanne

Vanhan Pappilan suunnittelija Onni Alcides Törnqvist (myöhemmin Tarjanne, 5.9.1864 Virrat – 23.5.1946 Helsinki) oli suomalainen arkkitehti ja rakennusopin professori. Hänen vanhempansa olivat kappalainen Karl Gustaf Törnqvist ja Karolina Gustafva Regina Schreck. Nimensä hän suomensi Virroilla sijaitsevan järven mukaan Tarjanteeksi vuonna 1906.

Tarjanne opiskeli arkkitehtuuria Polyteknillisessä opistossa, ja täydensi koulutustaan Münchenissä. Tietojaan hän kartutti vielä tekemällä opintomatkoja esim. Skandinaviaan ja Keski-Eurooppaan. Hänestä kehkeytyi tunnettu arkkitehti, ja hän opetti useissa oppilaitoksissa uusia arkkitehtisukupolvia. Kuuluisin hänen suunnittelemistaan rakennuksista on Kansallisteatteri Helsingissä.

Tarjanteen puoliso vuodesta 1891 oli Josefina Margareta Weijola (k. 1942). Oikeuskansleri Toivo Tarjanne oli heidän poikansa.

  
 
 
 
 
Sivua päivitetty: 13.04.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy