Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-vihtasauna-jjm-0908-13.jpg
 
 
Kokous- ja juhlatalo

Tavoitteena työhyvinvointi

Kuinka jaksat? Ota kollegasi tai henkilökuntasi mukaan ja järjestä aikaa jaksamiselle! Yrittäjän ja henkilöstön hyvinvointi on yrityksen tärkein voimavara. Työhyvinvointi vaikuttaa organisaation kilpailukykyyn, taloudelliseen tulokseen ja maineeseen.

Nuoret resiinaretkellä.

Mieleenpainuvan työhyvinvointipäivän voit toteuttaa ammattitaitoisen ohjaajan suunnittelemilla valmiilla paketeilla, joita on erilaisille ryhmille ja erilaisilla teemoilla. Tilaisuus voidaan toteuttaa myös räätälöitynä, juuri teidän toiveidenne mukaan.

Työhyvinvointipäivään voi sisällyttää ryhmän omaa ohjelmaa esimerkiksi henkilöstökokouksen tai suunnittelupäivän. Mikäli haluatte viipyä pitempään, niin iltaohjelmaksi suosittelemme illanviettoa Marttisen Vanhassa Pappilassa, Vihta-saunalla tai Antintalolla maukkaasta ruuasta nauttien. Illanvieton jälkeen majoittautuminen viihtyisissä hirsihuviloissa.

Marttisen Vihta-sauna on luokiteltu yhdeksi maailman parhaista ja se on saanut Sauna from Finlandin Authentic Finnish Sauna Experience -sertifikaatin. Toisveden rannassa sijaitsevassa Vihta-saunassa on kokoustila ja kaksi erillistä saunaa (noin 15 henkilöä / sauna) sekä järvelle avautuva terassi. Siellä työhyvinvointipäivää voi jatkaa rentoutuen, saunoen ja jutustellen. Vihta-saunalle voitte myös tilata iltapalan tai juhlavampaa syötävää.

Käyttämällä Marttisen palveluja olet tukemassa laadukasta nuorisotyötä.

 

Varaa nyt tai pyydä tarjous omalle ryhmällesi

Varaa, pyydä lisätietoa tai tarjous

tai

Myyntipalvelu
p.+358 (0)3 485 1921
myynti@marttinen.fi

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 
Taitavat kädet alkaen 49 € / henkilö. Aivojumppaa ulkona alkaen 52 € / henkilö. Luonnon armoilla alkaen 67 € / henkilö. Luontoa päivään alkaen 67 € / henkilö. Köysien varassa alkaen 69 € / henkilö. Talvellakin kiivetään alkaen 69 € / henkilö. Vauhtia virkistyspäivillä

Kohota porukkasi yhteishenkeä viettämällä virkistyspäivää Marttisessa. Meiltä löytyy virkistyspaketteja monenlaiseen makuun, niin rauhaa rakastavalle kuin seikkailunhaluisellekin porukalle.

Virkistyspäivään voi yhdistää rennon illanvieton ohjelmineen ja yöpyä mukavasti paikan päällä. Paketteihin voi sisällyttää myös omaa ohjelmaa tai vaikka kokouksen.


Rakenna oman työyhteisösi näköinen päivä! Me autamme sinua siinä. 

Esimerkkiohjelma päivään:54,50 €/ henkilö.

  • Tulokahvit & suolainen.
  • Pulmatehtävät & pokatehtävät koko porukalle.
  • Lounas.
  • Valinnaiset ohjelmat (Ulko-ohjelmissa säävaraus) :
Jooga ryhmäkoko min. 10, max 30 hlöä
Sumopaini ryhmäkoko min. 6, max 15 hlöä
Yläköysirata ryhmäkoko min. 5, max 15 hlöä
Jousiammunta ryhmäkoko min. 5, max 15 hlöä
Resiinaretkiryhmäkoko min. 5, max 20 hlöä
Perinne elää ryhmäkoko min 20, max 50 hlöä

Jokainen osallistuja voi valita yllä olevista ohjelmista yhden ohjelman.

  • Lähtökahvit & makea..

Lataa hyvinvointipäiväesite tästä

 
 
 
Sivua päivitetty: 15.10.2021

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Syrjinnästä vapaa alue logoOpetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogoLyke-verkoston logoSuomen hostellijärjestön logoEuroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille

 
 
login Synergia Foxy