Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
marttinen-paarakennus-ulkokuva-kesa-32.jpg
 
 
Yhteystiedot

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä

Meille yhteiskunnallinen työ on tärkeää 

– etenkin lapset ja nuoret. Marttinen on yksi Suomen kahdeksasta opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista. Perustehtävämme on tukea nuorten (0-29-vuotiaiden) kasvua ja kehitystä. Yhteishengen muodostuminen, ongelman ratkaisu porukalla ja itsensä voittaminen ovat muutamia niistä ainutlaatuisista asioista, joihin meillä tähdätään.

Näillä samoilla periaatteilla ja arvoilla tuotamme myös palveluitamme monipuolisesti kokousryhmille, tapahtumajärjestäjille, virkistyspäiviin ja harrasteleireihin.

Marttinen on monipuolinen

Marttinen on myös suosittu juhlien, kokousten ja työhyvinvointipäivien pitopaikka ympäri vuoden.

Keskus sijaitsee Virroilla kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla alueella kauniin vesistön ympäröimänä, jonka korkeimmalla paikalla komeilee vuonna 1892 rakennettu Marttisen Vanha Pappila upeine saleineen. Vuosittain useat hääparit viettävät ikimuistoista juhlapäiväänsä Pappilassa läheistensä kanssa.

Monipuoliset kokoustilat antavat mahdollisuuksia pienempiin ja isompiin tapahtumiin oivat puitteet ja välineet. Tämän lisäksi kokoontumisiin tuo mukavaa lisämaustetta mahdollisuus sisällyttää aktiviteetteja päivään tai päiviin.

Käyttämällä Marttisen palveluita olette edesauttamassa yhteiskunnallista tehtäväämme sekä lasten ja nuorten hyvää tulevaisuutta!

 
 

Nuorisokeskus Marttinen

Meihin voit olla yhteydessä myös puhelimitse +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse myynti@marttinen.fi

 
 
 
 
Sivua päivitetty: 15.03.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy