Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
Nuoret tutustuvat Nuorisokeskus Marttisen ympäristöön.
 
 
Tietoa meistä

Sustainable Travel Finland sertifikaatti Marttisessa

Nuoret tutustumassa Marttisen saaren ympäristöön.

Sustainable Travel Finland

Sustainable Travel Finland -sertifikaatti Nuorisokeskus Marttiselle 3.2.2023

Nuorisokeskus Marttinen on saavuttanut Visit Finlandin myöntämänä Sustainable Travel Finland -sertifikaatin. Marttinen täytti sertifikaatin vaatimat kriteerit ja on siten saanut käyttöoikeuden merkkiin osoituksena arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Marttinen haki STF-sertifikaattia joulukuussa 2022 ja siten saavutti merkin nopeasti. Toimiin ryhdyttiin lähes heti Green Key -sertifikaatin saamisen jälkeen, joka oli järkevää, sillä STF-merkin saamiseksi edellytyksenä on jo olemassa oleva toiminnan kestävyyden osoittava sertifikaatti, kuten Green Key. STF-polulla oli muita kriteereitä, kuitenkin Green Keyn saaminen nopeutti prosessia huomattavasti. Sertifikaatti vahvistaa ja todistaa entisestään Marttisen kykyä toimia vastuullisesti sen ollessa Pirkanmaan harvoista STF-merkin saaneista.

Visit Finland on kehittänyt Sustainable Travel Finland merkin, jotta matkailuelinkeino kykenisi vastaamaan alati muuttuvaan kysyntään ja kehittymään kestävästi. Visit Finland tarjoaa siksi maksuttoman STF-ohjelman yrityksille ja destinaatioille, jotka ovat siitä kiinnostuneet. Ohjelma tarjoaa kestävän matkailun kehittämisen työkaluja ja ohjelman läpikäyneet saavat sertifikaatin, joka kertoo kansainvälisille matkailijoille kestävästä matkailuliiketoiminnasta. Merkin saavuttaneet saavat käyttöönsä tukea jatkuvaan kehittämiseen, uusinta tietoa, sekä lisänäkyvyyttä Visit Finlandin kautta.

STF-ohjelma sisältää seitsemän askeleen polun, joka sisältää kriteerejä kuten sitoutuminen, osaamisen kasvattaminen, kehittämissuunnitelma, vastuullisuusviestintä, sertifiointi, todentaminen ja mitattavuus, ja jatkuva kehittäminen. Nämä polut läpikäytyään yritys lähettää hakemuksen ja sen tullessa hyväksytyksi on sertifikaatti saavutettu ja käyttöoikeus myönnetty.

Nuorisokeskus Marttisessa toimintaa on arvojensa mukaisesti kehitetty kestävästi ja vastuullisesti jo useiden vuosien ajan. Green Key ja nyt Sustainable Travel Finland sertifikaatit tuovat tätä näkyvämmäksi Marttisen useille asiakasryhmille.

Nuorisokeskus Marttiselle Sustainable Travel Finland, kuten Green Keykin on osoitus laadukkaasta työstä ja lisäksi todella hyvä työväline, jonka avulla Marttinen tarjoaa asiakkailleen entistä vastuullisempaa, laadukkaampaa ja ympäristöystävällisempää tuotetta ja palvelua kehittyen tulevaisuuteen.

Lisätietoja:

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jari Ahola
p. +358 (0)44 715 1928
jari.ahola@marttinen.fi

Kestävän matkailun puolesta

Jotta matkailuelinkeino pystyy vastaamaan muuttuvaan kysyntään ja turvaamaan tulevaisuutensa, on kehityksen oltava kestävää. Tätä varten Visit Finland on kehittänyt matkailuyrityksille ja -alueille tarkoitetun Sustainable Travel Finland -ohjelman ja sillä saavutettavan Sustainable Travel Finland -merkin. (Kappale on lainaus Business Finlandin sivustolta.)

 
 
 
Sivua päivitetty: 13.03.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy