Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-ruokailukuvia-jjm-0958-12.jpg
 
 
Ravintolat

Tervetuloa Marttiseen ruokailemaan!

Nuorisokeskus Marttisen ravintolapalvelut toimivat tilausravintolatyyppisesti. Keittiö on Marttisen oma, joten voimme toimia hyvin asiakaslähtöisesti. Arkiruokailut ovat tarjolla tilauksesta noutopöydästä Marttisen päärakennuksen ruokasalissa.

Ryhmien täysihoitohintaan sisältyvät aamiainen, lounas ja päivällinen, ripareilla myös iltapala. Mukaan saa retkilounaat, iltapalat ja eväät.

Kokouskahvitukset onnistuvat kaikkiin Marttisen tiloihin, joten päärakennukseen voi varata lounaita, Vihtasaunalle ja saunaosastolle iltapaloja tai Antintalolle anniskelutilaisuuksia. Juhliin löytyy valmiita menuja, joita voidaan myös räätälöidä asiakkaan mieleisiksi. Valmistamme myös tuotteita asiakas noutaa- periaatteella.

Asiakasryhmien erilaisuudet huomioidaan ja tarvittaessa suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä. Kokit huolehtivat erikoisruokavalioista, nämä kannattaa ottaa esille leirin tai tilisuuden tilausvaiheessa. Kasvis- ja vegaaniruoka sekä kasvisproteiinit ovat Marttisen keittiölle tuttuja ja asiakkailla on mahdollisuuden kerätä runsaasti kasviksia lautaselleen.

 

Tutustu valmiisiin menuihimme ja ravintolapalveluihimme!

 
 
Ympäristöasiat ja kestävä kehitys on Marttiselle tärkeää
 


 
 
 
Sivua päivitetty: 18.08.2020

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten websivuilta

 

 
 
login Synergia Foxy