Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-ymparistokoulu-60.jpg
 
 
Nuorisokeskus

Ympäristökoulu Kuukkeli

Inokkaat oppelaat ovat järven rannalla

Ympäristökoulu toimii Marttisen Vanhan Pappilan idyllisessä ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa miljöössä. Marttisen saaren luonto metsineen, vesistöineen ja polkuineen tarjoaa aineksia sekä omatoimiseen että ohjattuun ympäristökasvatustoimintaan. Luonnon omana luokkahuoneena toimii naavapartaisten vanhojen kuusien keskellä sijaitseva Metsäestradi. Nuorisokeskus Marttinen haluaa vahvistaa jokaisen omaa luontosuhdetta sekä ympäristövastuullista ajattelua. Ympäristökasvatusta tehdään nuorisotyön näkökulmasta mm. seikkailukasvatuksen ja draamapedagogiikan keinoin.

Elämyksiä ja oppimiskokemuksia luonnossa hankitaan kaikkina vuodenaikoina tehtävillä retkillä. Retkelle lähdetään patikoiden tai lumikengillä. Yö metsän keskellä on ikimuistoinen kokemus! Luonnon ihmeisiin tutustutaan hyönteisiä tutkimalla, lintuja bongaamalla tai metsätaitokilpailussa.

Tavoitteet

  • Lisää luonnontuntemustasi ja ympäristötietoisuuttasi
  • Tunnista pieneliöitä ja ötököitä
  • Vahvista luontosuhdetta.

Luonnon ihmeitä tulee tutuksi hyönteisiä tutkimalla, lintuja bongaamalla ja metsätaitokilpailussa.

 
 
 
 
 
Sivua päivitetty: 25.05.2021

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo    Sustainable Travel Finlandin logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy