Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-tehdaan-yhdessa-9.jpg
 
 
Nuorisokeskus

Rippileirit ja muut nuorisoleirit

Nuorisokeskus Marttisessa on yhteistyössä eri toimijoiden kanssa toteutettu leirejä jo 25 vuoden ajan. Leirien suunnittelussa nuorisokeskuksen henkilökunnan kokemus ja ammattitaito ovat järjestäjien käytössä. Järjestäjät ja leirien ohjaajat voivat keskittyä omaan tehtäväänsä, kun leirien rutiinit hoidetaan varmasti ja kokemuksella Marttisen puolesta. Marttisen idylliseen, kulttuurihistorialliseen ja samalla kuitenkin nykyaikaiseen miljööseen sopivat niin rippileirit, isoskoulutukset, muut nuorisoleirit urheiluseurojen leirit ja perheleirit.

 
Rippileirit Talvirippileiritarjous Muut nuorisoleirit

Nuorisoleirin järjestäjän tavoite voi olla antaa ryhmällensä mahdollisuus oppia lisää harrastuksestaan, tiivistää ryhmähenkeä ja/tai kehittää sosiaalisia taitoja elämää varten. Näihin Marttisen monipuolinen toimintaympäristö ja asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellut leiriohjelmat luovat loistavat edellytykset.

Nuorisokeskus Marttinen soveltuu isojenkin, n. 150 -200 henkilön nuorisoleirien ja tapahtumien pitopaikaksi. Suurimman lähes 200 henkilön kokoontumistilan lisäksi lähellä olevat noin 7 pienempää kokoontumis- ja ryhmätyötilaa mahdollistavat monipuolisen toiminnan. Isoonkin tapahtumaan voidaan toteuttaa toiminnallisia pajoja tai tehtävärasteja. Marttisessa kaikki on käden ulottuvilla ja silti aivan luonnon keskellä. Samalla vesistön ympäröimällä alueella sijaitsee myös Virtain Perinnekylä.

Hinta

Täysihoito 51,00 € / hlö / vrk alv 0%
Täysihoito talviaikana (19.10.2019 - 30.4.2020) 46,50 € / hlö / vrk alv0%

Hinta sisältää majoituksen 2 - 6 henkilön huoneissa omilla liinavaatteilla, aamupalan, lounaan ja päivällisen. Lisähintaan on saatavissa iltapaloja, liinavaatteet ja saunavuoroja. 

Nuorisotoimintamme on arvonlisäverotonta.
Kysy hintaa aikuisryhmille myyntipalvelustamme.

Pirjo Ilvespakka
p.+358 (0)3 485 1921
vanhapappila@marttinen.fi

 
 
 
Sivua päivitetty: 18.08.2020

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten websivuilta

 

 
 
login Synergia Foxy