Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-16.jpg
 
 
Nuorisokeskus

Tavoitteellinen leirikoulu Marttisessa


Leirikoulussa Marttisessa osallistujien ja ryhmän tavoitteet ovat tärkeässä osassa. Marttisen ja muiden nuorisokeskusten leirikouluissa oppiminen ja kehittyminen tapahtuvat tekemällä ja kokemalla. Leirikoulut tukevat perusopetuksen opetussuunnitelman tavoitteiden saavuttamista. Suomen nuorisokeskukset ovat Suomen suurin leirikoulujärjestäjä, nuorisokeskuksissa järjestetään vuosittain yli 800 leirikoulua.

Marttisessa on toteutettu tavoitteellisia ja laadukaita leirikouluja jo 25 vuoden kokemuksella. Huolellinen etukäteissuunnittelu, ammattitaitoinen henkilökunta sekä turvallinen toimintaympäristö takaavat onnistuneen kokemuksen, josta koko ryhmä voi nauttia.

Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee nuorisokeskusten yleishyödyllistä ja kasvatuksellista toimintaa nuorille ja tämä huomioidaan hinnoittelussa. Hinnat vaihtelevat ohjelmien ja sesonkien mukaan, keskimäärin leirikouluvuorokausi täysihoidolla maksaa noin 50,00 € / henkilö. 

 

Marttisen leirikoulu alkaen 46,00 € / henkilö / vrk

Katso lisää alla olevista vaihtoehdoista!

 
Päiväleirikoulut Tavoitteellinen leirikoulu

Leirikoulussa Marttisessa osallistujien ja ryhmän tavoitteet ovat tärkeässä osassa. Osallistujien kannattaa olla mukana suunnittelemassa ohjelmaa ja tavoitteita alusta saakka. Ohjelmaan on mahdollista sisällyttää luontoa seikkaillen ympäristössä, liikkumista löytäen omia rajojaan, kädentaitoa kehittäen luovuuttaan, kulttuuriperintöä tehden löytöretkiä ajassa tai ryhmänä toimimista heittäytyen yhteistoimintaan.  Katso ohjelmapalvelujen sivulta millaisia tavoitteita eri ohjelmilla voidaan saavuttaa ja mitä kaikkea leirikoulussa on mahdollista tehdä.

Hinta

Täysihoito 51,00 € / hlö / vrk alv 0%
Täysihoito talviaikana (19.10. - 30.4.) 46,50 € / hlö / vrk alv0%

Hinta sisältää majoituksen 2 - 6 henkilön huoneissa omilla liinavaatteilla, aamupalan, lounaan ja päivällisen, ryhmälle yhden omatoimisen saunavuoron, keskiviikkoisin ohjatun discoillan ja välineet ja tilat omatoimisiin ohjelmiin (varattaessa) klo 21 saakka. Lisähintaan on saatavissa iltapaloja, liinavaatteet ja lisäsaunavuoroja. 

Nuorisotoimintamme on arvonlisäverotonta.

Opettaja, huoltajat ja mahdollinen kuljettaja majoittuvat samoissa tiloissa oppilaiden kanssa.

Talvileirikoulutarjous
 
 
 
Sivua päivitetty: 03.11.2020

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten websivuilta

 

 
 
login Synergia Foxy