Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
Ryhmä nuoria Euroopasta kiipeilee leikkitelineen ympäristössä lumisessa maisemassa.
 
 
Nuorisokeskus

Polkuja kansainvälisyyteen

Kaksi vapaaehtoisnuorta poseeraa kehyksen takaa.

Nuorisokeskus Marttisen tehtävänä on auttaa alueemme nuoria löytämään oma polkunsa kansainvälisyyteen. Maailma on täynnä erilaisia mahdollisuuksia kansainvälistyä ja me autamme. Olitpa sitten nuori, nuorten parissa toimiva tai organisaatio yhdessä löytyy juuri sinun tilanteeseesi, kukkarollesi ja innostuksellesi sopiva tapa oppia eri kulttuureista.  Samalla voit kehittää osaamistasi ja saada kansainvälisiä kokemuksia joista on hyötyä pitkälle tulevaisuuteen! Kaikki alkaa yhteydenotosta meille jonka jälkeen saatat pian löytää itsesi maailmalta!

Kansainvälisen nuorisotyön koordinaattori 

Antti Korhonen (perhevapaalla 1.10.2021 saakka)
p.+358 (0)44 715 1917
kv@marttinen.fi

Sami Sorjonen 

p. +358447151953 sami.sorjonen@marttinen.fi ja kv@marttinen.fi 

 
Vapaaehtoistyö - avoimet paikat Kädestä pitäen neuvontaa suoraan nuorille Valmiita mahdollisuuksia hypätä mukaan kv-toimintaan Kotikansainvälisyyttä alueellemme nuorisotyöhön Tietoa, tukea ja koordinaatiota omiin hankkeisiin

Ryhmä tonttulakkipäisiä nuoria istuskelee urheiluhallin lattialla.

Tietoa, tukea ja koordinaatiota

Haluaako teidän paikkakunnan nuoret oman nuorisovaihdon? Tai paikkakunta omia kansainvälisiä vapaaehtoisia piristämään arkea? Jos teillä on hyvä idea, me voimme hoitaa hankebyrokratian! Tällä hetkellä rakennamme ja koordinoimme uusia hankkeita ensi vuodelle useiden alueen toimijoiden ja kuntien kanssa. Mukaan mahtuu ja pääsee, kun vain kysyy! Ajatuksena on, että alueellemme rakentuu näin toisiaan tukeva vahva ja yhteinen kv-toiminnan verkosto jota myös Marttinen tukee.

 
 
 
Sivua päivitetty: 22.06.2021

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Syrjinnästä vapaa alue logoOpetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogoLyke-verkoston logoSuomen hostellijärjestön logoEuroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille

 
 
login Synergia Foxy