Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
Vanhan pappilan ruustinnan pukuun pukeutunut nainen seisoo flyygelin vierellä.
 
 
Leirit

Kuoroleirit Marttisessa

Ruskea flyygeli kattokruunun koristamassa huoneessa

Pirkanmaalla, Virroilla sijaitseva Nuorisokeskus Marttinen puitteineen ja mahdollisuuksineen soveltuu oikein mainiosti erilaisten tapahtumien, -leirien ja koulutustilaisuuksien pitämiseen. 

Vanhan Pappilan arvokkaat tilat ovat muunnettavissa juhlavasta esiintymissalista harjoitustilaksi ja mahdollista varata rauhalliseen käyttöön pidemmäksikin aikaa esimerkiksi harjoitusleirille. Alueen useat tilat antavat mahdollisuuksia samanaikaisestikin tapahtuviin harjoituksiin.

Marttisen tiloista löytyy erikokoisia kokous- koulutustiloja, jopa 200 henkilölle ajanmukaisene esitysjärjestelmineen. Näin on mahdollisuus leirien yhteydessä järjestää laajojakin esityksiä, koulutustilaisuuksia tai kokouksia.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja varaa omalle ryhmällesi leiri tai esitystila myyntipalvelustamme ja olet samalla tukemassa nuorten hyvää tulevaisuutta!

Myyntipalvelu
p.+358 (0)3 485 1921
myynti@marttinen.fi

 
 
 
 
Sivua päivitetty: 25.11.2022

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Syrjinnästä vapaa alue logo Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo Lyke-verkoston logo Suomen hostellijärjestön logo Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille

 
 
login Synergia Foxy