Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
marttinen-haajuhlia-16.jpg
 
 
Kokous- ja juhlatalo

Vinkkejä juhlien järjestäjälle

Asiakaspalvelumme on paikalla ma – pe klo 9.00 – 16.00. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne juhlien järjestämisestä. Voitte myös varata ajan etukäteen tilaisuutenne suunnittelua varten asiakaspalvelustamme.

Kokous- ja juhlapalvelut

Myyntipalvelu
p.+358 (0)3 485 1921
vanhapappila@marttinen.fi

Vanhan Pappilan kalustekaavio

Vanhan Pappilan kalustekaaviosta saat apua istumajärjestyksen suunnitteluun.

Tarjoilut

Keittiömme järjestää juhlatarjoilut noutopöydästä pappilassa. Ei erillistä tilavuokraa. Erikoisruokavaliot huomioimme huolella, kunhan saamme tiedon etukäteen.

Tutustu menu-vaihtoehtoehtoihin täällä

Koristelu

Ateriahintoihin sisältyen pöydät liinoitetaan. Tilaisuuksissa on käytössä talon turvakynttilät. Muun tarvittavan koristelun voi asiakas tehdä itse.

 

Apua järjestelyihin

Hakusessa floristi, valokuvaaja tai bändi juhliisi? Tästä listauksesta löydät paikalliset palvelut, joiden avulla teet juhlistasi ikimuistoiset.

 
Valokuvaus Kampaamot ja kauneuspalvelut Kukat Juhlakoristelut Koristelutarvikkeet Kirkko Linja-autot ja minibussit Virtain taksi Työhevoskuljetukset Autokuljetukset Ohjelmapalvelut

Seremoniamestari-trubaduuri
Juhani Viita
Juonnot ja ohjelmaa sekä musiikkia
tunnelmointiin ja tanssittavaksi.
P. 044 083 6156
viitapalvelut@gmail.com
http://juhaniviita.suntuubi.com

Anna-Reetta Viita
Viitapalvelut
p. 044 0836 156
viitapalvelut@gmail.com
Kauneimmat rakkauslaulut ja muuta musisointia laulaen pianosäestyksellä. Juhlaruokailuihin ja ohjelmanumeroiksi esim. häihin ja muihin tapahtumiin..

TrioSorvari
Markku Sorvari, Virrat
www.veroapu.fi/53259381
veroapu@gmail.com
p. 040 142 6272
Trio instrumentaaliesityksiin tai laulusolisteilla. Ohjelmisto koostuu vanhoista jazz-standardeista, musikaali- ja elokuvasävelmistä, viihdemusiikista.

Stand up
 
 
 
Sivua päivitetty: 07.01.2021

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Syrjinnästä vapaa alue logoOpetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogoLyke-verkoston logoSuomen hostellijärjestön logoEuroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille

 
 
login Synergia Foxy