Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
ilmakuva-paarak-uusi.jpg
 
 
Koe Virroilla

Tekemistä Marttisen saarella


Tulossa juhannukseksi: Marttisen elämysgolf

Uutuus 2022 - Marttisen saaren elämysgolf

Elämysgolf on paljon enemmän kuin minigolf. Marttisen 18 väyläinen elämysgolfrata tarjoaa vaihtelua ja haastetta leiriryhmille, perheille ja kaveriporukoille. 

Haasta siis kaverisi pelaamaan. 18 rataa tarjoavat vaihtelevia olosuhteita ja sopivaa haastetta kaikentasoisille ja -ikäisille pelaajille.

Vuokraa sähköfatbike, SUP-lauta, tai kanootti 

Vuokraa sähköfatbike, SUP-lauta tai kanootti. Marttisessa on mahdollista kokea ympäröivä luonto monesta näkökulmasta ohjattuna ja nyt on mahdollista myös vuokrata näitä harrastevälineitä käyttöön alueellamme.

Vuokrattavina on sähköfatbikeja, SUP-lautoja, kanootteja ja kajakkeja. Vuokraus on mahdollista 2, 4 tai 7 tunniksi maanantaista perjantaihin klo 10.00 -17.00 ja lauantaisin klo 9.00 - 16.00.

Lue lisää vuokrausmahdollisuuksista


Marttisen saaren luontopolku

Marttisen saaren luontopolun 10 taulua esittävät ensisijassa kohdealueensa luontoa, mutta johdattavat teksteissään ulottamaan katseensa myös laajemmalle.

Luontopolku antaa paljon tietoa luonnon lisäksi kulttuurista ja perinteistä. Polku on helppokulkuista maastoa ja noin 1 km mittainen. Lainaa luontopolun kartta ja tehtävät vastaanotostamme.

Luontopolun kartan ja kysymykset löydät myös täältä!


MOBO - suunnistus Marttisessa

MOBO on suunnistuksen ilmainen mobiilisovellus, jonka voit ladata älypuhelimeesi sovelluskaupasta. MOBO sopii suunnistukseen yksin tai porukassa - lajiin tutustujille, lajin aloittelijoille tai omatoimisille harjoittelijoille.

Nyt löydät sovelluksesta myös Marttisen saaren radan!

Lue lisää MOBOSTA.


Frisbeegolfrata 12 korilla

Tavoitteena on saada heitettyä frisbee maalikoriin. Koko radan vähimmillä heitoilla suorittanut pelaaja voittaa.

Huomioi muut alueella liikkujat! Pelivälineitä voit kysyä vastaanotosta.

Frisbeegolfradan kartan löydät myös täältä.

Hauskoja pelihetkiä!


Marttisen boulderointiluola

Boulderointiluolassamme on paksut patjat turvaamassa putoamista. Boulderointi on helppo ja turvallinen laji aloittaa kiipeily. Bouderointi kehittää monipuolisesti voimaa, notkeutta ja tasapainoa.

Kysy vapaita aikoja vastaanotostamme. Ja kiipeilemään!

 
 
 
Sivua päivitetty: 14.05.2022

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Syrjinnästä vapaa alue logoOpetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogoLyke-verkoston logoSuomen hostellijärjestön logoEuroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille

 
 
login Synergia Foxy