Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
ilmakuva-paarak-uusi.jpg
 
 
Koe Virroilla

Tekemistä Marttisen saarella

 
 

MARTTISEN ELÄMYSGOLF

Marttisen saaren elämysgolf

Elämysgolfkartta

Elämysgolf on paljon enemmän kuin minigolf. Marttisen 18-väyläinen elämysgolfrata tarjoaa vaihtelua ja haastetta leiriryhmille, perheille ja kaveriporukoille. Haasta siis kaverisi pelaamaan. 18 rataa tarjoavat sopivaa haastetta kaikentasoisille ja -ikäisille pelaajille.

Marttisen Elämysgolf on jo avoinna - kaverit mukaan ja pelaamaan. Mailat, pallot ja pelioikeudet voit vuokrata Marttisen vastaanotosta jo nyt ja 5.6.2023 alkaen Perinnekylän jäätelökioskista.

Kuluvan kesän tarjoushinnat ovat aikuiset 10,00 € ja lapset ja nuoret 4 - 16 vuotta 6,00 €. 

Kesäaikana pelivälineet pääsee palauttaamaan  Nuorisokeskus Marttisen vastaanottoon.

Marttisen Elämysgolf on Ratagolfliiton ja WMF:n hyväksymä

Ratagolfliiton asiantuntija, Harry Grönlund, kävi tarkistamassa Marttisen Elämysgolf -radan. Ja kuten otsikosta voi jo päätellä Marttisen rata on MOS-alusta, (Minigolf Open Stantard), ja vastaa Suomen ratagolfliiton, sekä kansainvälisen ratagolfliiton WMF (World Minigolf Federation) MOS-stantardeja.

Tämän myötä Marttisen rata tulee esille Ratagolfliiton sivuille, sekä ehdolle ensi vuoden ratagolfliiton kilpailukalenteriin. Ratagolfliiton sekä WMF -hyväksymisen myötä sillä voidaan järjestää myös kansainvälisiä kilpailuja.

Myöhemmin radan yhteyteen asennetaan  tunnus/plakaati, jossa kerrotaan radan olevan Ratagolfliiton ja WMF:äffän hyväksymä.

Lue lisää ratagolfliitosta

Lue lisää kansainvälisestä ratagolfliitosta WMF:stä (World Minigolf Federation)

Juhannusaattona 2022 Elämysgolfin avauslyönti tapahtui haastekisassa

Nuorisokeskus Marttinen haastoi mittelemään radan avajaisten mestaruudesta juhannusaattona 24.6. klo 10.00 edustajat Virtain nuorisovaltuustosta, Virtain kaupungilta, Virtain Yrittäjistä ja Nuorisokeskus Marttisen johtokunnasta. Mukana haastajana on tietenkin Marttisen oma edustaja. Avauslyönnin suoritti Nuorisokeskus Marttisen johtokunnan puheenjohtaja Päivi Kangasaho.

Haastekisaan osallistuivat Tomi Korhonen Virtain nuorisovaltuustosta, Henna Viitanen Virtain kaupungilta, Pertti Vilén Virtain Yrittäjistä ja Jarkko Mäki Nuorisokeskus Marttisen johtokunnasta. Mukana haastajana oli Viivi Salonen Marttisen edustajana.

Haastekisan voiton vei johtokunnan jäsen Jarkko Mäki, jaetulle kakkossijalle tulivat yrittäjien Pertti Vilén ja nuorisovaltuuston edustaja Tomi Korhonen ja jaetulle kolmossijalle kaupunginjohtaja Henna Viitanen ja Marttisen Viivi Salonen.

 
 

Vuokraa sähköfatbike, SUP-lauta, tai kanootti 

Vuokraa sähköfatbike, SUP-lauta tai kanootti. Marttisessa on mahdollista kokea ympäröivä luonto monesta näkökulmasta ohjattuna ja nyt on mahdollista myös vuokrata näitä harrastevälineitä käyttöön alueellamme.

Vuokrattavina on sähköfatbikeja, SUP-lautoja, kanootteja ja kajakkeja. Vuokraus on mahdollista 2, 4 tai 7 tunniksi maanantaista perjantaihin klo 10.00 -17.00 ja lauantaisin klo 9.00 - 16.00.

Lue lisää vuokrausmahdollisuuksista

 
 

MARTTISEN SAAREN lintutorni ja LUONTOPOLKU

Esteetön lintutorni

Marttisen saaren esteetön lintutorni on luontopolun varrella. Saaren luontopolun 10 taulua esittävät ensisijassa kohdealueensa luontoa, mutta johdattavat teksteissään ulottamaan katseensa myös laajemmalle.

Luontopolku antaa paljon tietoa luonnon lisäksi kulttuurista ja perinteistä. Polku on helppokulkuista maastoa ja noin 1 km mittainen. Lainaa luontopolun kartta ja tehtävät vastaanotostamme.

Luontopolun kartan ja kysymykset löydät myös täältä!

 
 

MOBO - SUUNNISTUS MARTTISESSA

MOBO on suunnistuksen ilmainen mobiilisovellus, jonka voit ladata älypuhelimeesi sovelluskaupasta. MOBO sopii suunnistukseen yksin tai porukassa - lajiin tutustujille, lajin aloittelijoille tai omatoimisille harjoittelijoille.

Nyt löydät sovelluksesta myös Marttisen saaren radan!

Lue lisää MOBOSTA.

 
 

FRISBEEGOLFRATA 12 KORILLA

Tavoitteena on saada heitettyä frisbee maalikoriin. Koko radan vähimmillä heitoilla suorittanut pelaaja voittaa.

Huomioi muut alueella liikkujat! Pelivälineitä voit kysyä vastaanotosta.

Frisbeegolfradan kartan löydät myös täältä.

Hauskoja pelihetkiä!

 
 

MARTTISEN BOULDEROINTILUOLA

Boulderointiluolassa nuoret kiipeilevät

Boulderointiluolassamme on paksut patjat turvaamassa putoamista. Boulderointi on helppo ja turvallinen laji aloittaa kiipeily. Bouderointi kehittää monipuolisesti voimaa, notkeutta ja tasapainoa.

Kysy vapaita aikoja vastaanotostamme. Ja kiipeilemään!

 
 
 
Sivua päivitetty: 01.06.2023

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo    Sustainable Travel Finlandin logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy