Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

13.07.2020

Lomailua Marttisessa

Lomailua Marttisessa
Hirsihuvilahuoneistot Marttisessa sopivat isommankin perheen tai pienen kaveriporukan lomailuun tai jos haluat vaihtelua etätyöpaikkaasi. Jokaisessa huoneistossa on oma keittiö ja sauna, nopea wlan-yhteydet ja järvet aivan huoneiston ulkopuolella pientä uintikatkosta varten. Lisäksi Marttisesta on mahdollista vuokrata välineitä omalle luontoretkelle vaikka maastoon pyöriä tai vesistöön kanootteja,


Nuorisokeskus Marttinen sijaitsee Virroilla reippaan puolen tunnin etäisyydellä Helvetinjärven kansallispuistosta, Ähtäri Zoosta ja Suomen suurimmasta tavaratalosta Tuurissa. 

Ja rauhaisan kesäloman tai etätyöpäivän tai -päivät saat yhdistämällä näitä yhteen ja ottamalla majoituksen itsellesi, perheellesi tai ystäväporukallesi Marttisesta ja vuokraamalla välineitä omalle luontoretkelle vaikka maastoon pyöriä tai vesistöön kanootteja.

Tällöin olet ostaessasi majoitusta ja muita palvelujamme tukemassa nuorten hyvää tulevaisuutta!


Jokaisessa hirsihuvilahuoneistoissa yöpyy jopa kahdeksan henkilöä. Kaikki 11 huoneistoa ovat varustettu omalla saunalla ja keittiöllä astiastoineen.

Aamiainen on siis mahdollista valmistaa itse huoneiston omassa keittiössä.

Lue lisää Marttisen hirsihuvilahuoneistoistamme

Hotellihuoneemme sijaitsevat kolmessa erillisessä rakennuksessa. Hotellihuoneissamme on majoittumismahdollisuudet kahdesta kuuteen henkilölle. Kaikki huoneet ovat varustettuja omalla suihkulla ja WC:llä.


Lue lisää hotellihuoneistamme


Ja vaeltamaan Helvetinjärven kansallispuistoon pääsee reippaassa puolessa tunnissa
(45 km). 

Käy selvittämässä, mikä sai luonnonvoimat siirtelemään maankuorta miljoonia vuosia sitten. Samalla tutustut tuloksena syntyneisiin Helvetinjärven rotkolaaksoon sekä
Helvetinkoluun, pari metriä leveään ja 40 metriä korkea kalliosolaan.

Tarkista alla olevasta linkistä tiedot liittyen poikkeusoloihin

Lue lisää Helvetinjärven kansallispuistosta ja
ajankohtaisista rajoituksista kansallispuistoja


Jos taas mielitte tutustumaan Suomen ja myös Aasian eläimistöön, niin kohteeksi löytyy Ähtäri Zoo reippaan puolen tunnin etäisyydellä (50 km).

Tarkista alla olevasta linkistä tiedot liittyen poikkeusoloihin

Lue lisää Ähtäri Zoosta ja 
ajankohtaisista tiedotteista

Luontoretkien lisäksi tai niiden tilalle löytyy lähietäisyydeltä myös ostosmahdollisuuksia. Suomen suurin tavaratalo Kyläkauppa Veljekset Keskinen sijaitsee myös reippaan puolen tunnin etäisyydellä (45 km).


Lue lisää Suomen suurimmasta tavaratalosta



Varaa majoitus                 Tekemistä Marttisessa

 


 
 
 
 
Sivua päivitetty: 26.03.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo    Sustainable Travel Finlandin logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy