Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

16.09.2021

Nuorisokeskus Marttisen ympäristöosaaminen avuksi avoimessa nuorisotyössä tehtävään ympäristökasvatustyöhön

Nuorisokeskus Marttisen ympäristöosaaminen avuksi avoimessa nuorisotyössä tehtävään ympäristökasvatustyöhön
Keski-Suomen ELY-keskuksen valtakunnalliset hankeavustukset ympäristökasvatukseen ja -valistukseen suunnataan tänä vuonna erityisesti luonnon monimuotoisuuteen liittyville hankkeille. Lisäksi painotetaan oppimista ja osallistumista nk. formaalin koulutuksen ulkopuolella, kuten nuorisotyön tai järjestöjen tarjoaman toiminnan piirissä. Avustusta myönnetään 11 hankkeelle yhteensä 330 050 euroa.


Lainaus Keski-Suomen ELY-keskuksen tiedotteesta 14.6. 
"Nyt avustettavat hankkeet mm. pureutuvat kulutusyhteiskunnan kysymyksiin, edistävät lasten ja nuorten osallistumista ympäristön tilan seurantaan, tarjoavat tukea kaikenikäisten luontosuhteen rakentamiseen, neuvovat monimuotoisen kotipihan perustamisessa ja ylläpidossa, edistävät luonnossa liikkumista ja luonnontuotteiden hyödyntämistä, järjestävät osallistumisen paikkoja kunnostustoimiin ja tukevat vaikuttamisen taitojen kehittymistä."

Nuorisokeskus Marttisen ympäristöosaaminen avuksi avoimessa nuorisotyössä tehtävään ympäristökasvatustyöhön / Virtain kaupunki - 43 600 €

Tästä linkistä pääset suoraan Keski-Suomen ELY-keskuksen tiedotteeseen

Tästä linkistä pääset näkemään kaikki avustusten saajat

 
 
 
 
Sivua päivitetty: 26.03.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo    Sustainable Travel Finlandin logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy