Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

06.06.2020

Marttisen kesä avautuu Perinnekylässä lauantaina 13.6.

Marttisen kesä avautuu Perinnekylässä lauantaina 13.6.
Virtain Perinnekylän kesä avautuu 13.6.2020 klo 11-16. Tule sinäkin mukaan!
Avauksessa pääset kokeilemaan SUP-lautailua, melontaa tai vaikka sähköavusteisia fatbikeja ohjatuilla kierroksilla - 3 € lapset ja nuoret / 5 € aikuiset

Lapsiperheille ja nuorille suunnatussa tapahtumassa noudatetaan vallitsevan tilanteen edellyttämiä varotoimenpiteitä ja voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia turvaväleistä, käsihygieniasta ja ryhmien koosta yksittäisissä tekemisissä.


Kesä 2020 avautuu Perinnekylässä yhteistyössä Nuorisokeskus Marttisen kanssa. Monenlaista puuhaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille!

Avauksessa pääset kokeilemaan SUP-lautailua, melontaa tai vaikka sähköavusteisia fatbikeja ohjatuilla kierroksilla 3 € lapset ja nuoret / 5 € aikuiset. Ilmoittautumiset ja maksut ohjattuihin retkiin pyörillä tai kanootilla, SUP-lautailuun tai opastuksiin paikan päällä klo 10.30 alkaen.

Lapsiperheille ja nuorille suunnatussa tapahtumassa noudatetaan vallitsevan tilanteen edellyttämiä varotoimenpiteitä ja voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia turvaväleistä, käsihygieniasta ja ryhmien koosta yksittäisissä tekemisissä.

  • Koko Virtain Perinnekylä toimii piknikalueena omin tai meiltä ostetuin eväin. Lätty- ja Hotdog-eväitä on myynnissä Perinnekylän riihen yhteydessä olevalla kioskilla klo 11.00 alkaen. Tämän lisäksi Perinnekylän torialueelle rakennetaan valmiita pöytäryhmiä turvavälein.
  • Myös Perinnekylän jäätelökioski avautuu avaustapahtuman yhteydessä 13.6. klo 11.00 

  • Fatbiket ovat tulossa Marttiseen ohjattuna leirien ja ryhmien käyttöön ja avauksessa on mahdollista kokeilla niitä ohjatuissa ryhmissä tasatunnein klo 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 ja 15.00.

  • SUP-laudat ovat olleet jo reippaan vuoden Marttisessa ohjattuna leirien ja ryhmien käytössä ja avauksessa on mahdollista kokeilla niitä ohjatuissa ryhmissä tasatunnein klo 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 ja 15.00.

  • Kanooteilla melonta on yksi suosituimmista aktiviteeteista Marttisessa ja näitäkin on mahdollista avauksessa kokeilla ohjatuissa ryhmissä tasatunnein klo 11.00, 12.00 ja 13.00.

  • Opastukset Virtain Perinnekylässä myös tasatunnein klo 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 ja 15.00.

  • Iwall asennettiin Marttiseen maanantaina ja lauantain avaustapahtumassa on mahdollista testata ja kuulla lisää. 

Lapsiperheille ja nuorille suunnatussa tapahtumassa noudatetaan vallitsevan tilanteen edellyttämiä varotoimenpiteitä ja voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia turvaväleistä, käsihygieniasta ja ryhmien koosta yksittäisissä tekemisissä ja koko tapahtumassa.


 
 
 
 
Sivua päivitetty: 22.04.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo    Sustainable Travel Finlandin logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy