Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

17.11.2022

Tutustu virtuaalisesti Marttiseen

Tutustu virtuaalisesti Marttiseen
Olet tulossa leirille, leirikouluun tai lomalle Marttiseen tai olet järjestämässä meillä kokousta, koulutusta tai juhlia, pääset nyt tutustumaan saareemme jo ennalta puhelimellasi tai vaikka tietokoneesi ruudulta.


Haluamme kehittää ja helpottaa leirien, leirikoulujen, juhlien ja kokousten suunnittelua ja järjestelyjä, haluamme myös mataloittaa kynnystä osallistua tapahtumiin ja lisätä tietoa millaisessa ympäristössä sijaitsemme ja millaisia mahdollisuuksia alueella on.

Tässä ensi vaiheessa toteutimme esittelyn kesäisen Marttisen saaren, jossa pääset tutustumaan majoitukseen, tiloihimme, alueeseemme ja jo muutamaan aktiviteettiinkin. Ja jos herää tarve pyytää tarjousta leirikoulusta, kokouksesta, juhlista tai vaikka varata majoitusta perheen lomaa varten löytyvät suorat linkit siihen.

Tämän lisäksi suunnittellemme jo laajempaa esittelyä aktiviteestistamme ja talvinäkymää saarestamme, jolloin pääsee jo paremmin tutustumaan alueeseen tapahtuman ajankohdan mukaan.

Yhteistyökumppaninamme toimi Mikko Syrjänen, Flycam Oy Tampereelta.


Tutustu Marttiseen virtuaalisesti

 
 
 
 
Sivua päivitetty: 11.07.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy