Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

15.06.2018

Marttisen Paja lopettaa toimintansa 31.7.2018

Marttisen Paja lopettaa toimintansa 31.7.2018
Nuorisokeskus Marttisessa syksystä 2012 toiminut työpaja lopettaa toimintansa. Paja toimi aluksi starttipajana nimellä Martti-Startti, mutta laajensi myöhemmin toimintaansa kattamaan myös muun työpajatoiminnan.


Pajan tarjontaan on kuulunut nuorten yksilö- ja pienryhmätoiminnnan puitteissa seikkailukasvatusta, kansainvälisen toimintaa sekä monipuolinen sosiaalinen ilmapiiri. Työtehtävinä paja on tarjonnut starttipajatoiminnan lisäksi keittiön, ohjauksen ja kiinteistönhoidon työtehtäviä. 

Paja on toiminut pääosin AVI:n rahoituksella. Syksystä 2012 kesään 2018 asti pajalla on ollut kirjoilla yhteensä 29 nuorta. Paja on onnistunut toiminnassaan hyvin, pajalla olleista nuorista eteenpäin (työelämään, opintoihin tai muihin työllistymistä edistäviin palveluihin) on päässyt useampi kuin suomalaisista työpajoista keskimäärin. Pajan onnistumisprosentti on ollut vuodesta 2013 laskien 89 % (laskutavassa mukana vain pajalla yli viikon olleet, Suomessa kirjoilla olevat ja alle 28 -v nuoret). Koko maan keskiarvo on 66 % (2017, lähde: www.nuorisotilastot.fi). 

Paja päättää toimintansa vähäisestä käytöstä johtuen. Toimintaa Virroilla jatkaa kaupungin työpajatoiminta ja kuntouttava työtoiminta (https://www.virrat.fi/elinkeinot-ja-tyollisyys/tukea-arkeen-ja-tyollistymiseen/)

Kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille!

 
 
 
 
Sivua päivitetty: 07.06.2023

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo    Sustainable Travel Finlandin logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy