Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

07.11.2019

Nuorten osallisuuskertomukset yksissä kansissa

Nuorten osallisuuskertomukset yksissä kansissa
Nuorisokeskus Marttisessa kerätyt nuorten osallisuuskertomukset on koottu printtijulkaisuksi. "Osallisuudesta elämään – Nuorten kertomuksia osallisuudesta" - julkaisu löytyy nyt online-versiona myös Marttisen sivuilta!


Nuorisokeskus Marttisen Nuorten ääni kuuluviin-hankkeessa kerätyt osallisuuskertomukset on nyt koottu yksiin kansiin.

Osallisuudesta elämään –Nuorten kertomuksia osallisuudesta -julkaisussa Marttisen sivuilla aiemmin julkaistuja nuorten puheenvuoroja kommentoivat myös suomalaisen nuorisotyön ja -tutkimuksen ekspertit nuorisotutkijat Tomi Kiilakoski ja Anu Gretschel, Tampereen yliopiston opettaja Juha Nieminen sekä Marttisen kattojärjestön, Suomen Nuorisokeskusyhdistys ry:n, nuorisotyön asiantuntija Heli Eischer. Julkaisun upeasta graafisesta ilmeestä vastaa Santtu Körkkö.

Ensisijaisesti materiaali on kohdennettu nuoria koskevia päätöksiä tekeville, mutta on sovellettavissa moneen tarpeeseen osallisuuden teemojen kanssa työskenteleville ja kaikille nuorten kokemusmaailmasta kiinnostuneille.

Julkaisu on tuotettu opetus- ja kulttuuriministeriön hankerahoituksella.

Klikkaa kuvaa tai tätä tekstiä, niin pääset lukemaan ajatuksia osallisuudesta

 
 
 
 
Sivua päivitetty: 17.02.2023

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo    Sustainable Travel Finlandin logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy