Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

21.05.2024

Maastopyöräilyn peruskurssit

Maastopyöräilyn peruskurssit
Maastopyöräilyn peruskurssi on aloitteleville harrastajille suunnattu 8 tunnin valmennuskokonaisuus. Osallistujilla ei tarvitse olla ollenkaan kokemusta maastossa ajamisesta tai vähäinen kokemus riittää.

Kurssille voi osallistua omalla maastopyörällä, mutta sellaisen voi vuokrata myös Nuorisokeskus Marttisesta. Myös sähköavusteisella maastopyörällä osallistuminen on mahdollista.

Järjestämme kesällä 2024 kolme kurssia 15.6. ja 13.7. sekä kolmannen elokuussa 17.8. Ota uusi harrastus haltuun, samalla saat huippuvinkkejä pyöräilyyn ja pyörän huoltoon!

Katso lisää kursseista ja ilmoittaudu mukaan!


15.05.2024

Somevaikuttaja Inari Fernández osallistui nuorisokeskusten leirille – mikä oli parasta, mikä yllätti?

Somevaikuttaja Inari Fernández osallistui nuorisokeskusten leirille – mikä oli parasta, mikä yllätti?
Somevaikuttaja ja tarinankertoja Inari Fernández (@aidinpuheenvuoro_official) osallistui yhdessä tyttärensä Lucian kanssa nuorisokeskusten leirille Oivangissa.

Lue heidän kokemuksiaan ja ajatuksiaan leiristä Suomen nuorisokeskusyhdistyksen sivuilta


13.05.2024

Quality Label-verkoston tapaaminen Budapestissa

Quality Label-verkoston tapaaminen Budapestissa
Euroopan neuvoston myöntämän Laatumerkin saaneiden nuorisokeskusten edustajat olivat koolla vaihtamassa kokemuksia ja suunnittelemassa tulevaisuuden yhteistyömuotoja Budapestissa, Unkarissa 6.-8.5.2024. Tapaamisessa inspiroiduttiin keskuksia yhdistävistä arvoista ja niiden näkyväksi tekemisestä.

Lue lisää


10.05.2024

Talks in the middle of Nowhere

Talks in the middle of Nowhere
Kaksi vapaaehtoista Saksasta työskentelee Suomessa, Nuorisokeskus Marttisessa. He puhuvat vapaaehtoiselämästä ja haastattelevat Marttisen työntekijöitä tai Marttisessa vierailevia. Tämä tarkoittaa, että kuulet paljon erilaisia ​​juttuja nuorisokeskuksesta ja muusta täällä tapahtuneesta. Voit myös seurata Instagram-tiliämme @marttinen_international.

Marttisen vapaaehtoistyöntekijät

Kuuntele Talks in the middle of Nowhere Spotify for Podcastersissa


08.05.2024

Oletko koskaan...

Oletko koskaan...
...kokeillut kiipeilyä Marttisen yläköysiradalla, ajanut resiinalla tai kiivennyt seinälle? Nyt kesällä olisi mahdollista kokeilla näitä ja muutakin.

Laita päivät kalenteriin nyt ja ilmoittaudu mukaan!
To 27.6. kello 15-17 Yläköysirata
Ke 3.7. kello 15-17 Resiinaretki
Ti 9.7. kello 15-17 SUP-lautailu
Ti 16.7. kello 15-17 Tasaisen veden melonta
Ti 23.7. kello 15-17 Seinäkiipeily
Ti 30.7. kello 15-17 Sähkömaastopyöräily

Lapset ja nuoret alle 14 vuotta 10,00 € / henkilö
Aikuiset 16,00 € / henkilö

Katso lisää ja varaa paikkasi


19.04.2024

ProActive EcoLand - Nuorten tukena ympäristöä muuttamassa

ProActive EcoLand - Nuorten tukena ympäristöä muuttamassa
ProActive Ecoland on paljon enemmän kuin vain taas yksi Erasmus+ projekti; projekti tiimin osalta se on suuri tiimi ponnistus tehdäksemme osaltamme maailmastamme paremman ympäristöä kunnioittaen. Ja arvaapa mitä? Olemme innoissamme kertoessamme uusimman uutisen!

Lue lisää


09.11.2023

Nuorisokeskus Marttinen kehittyy laadukkaana kansainvälisenä nuorisotyön toimijana

Nuorisokeskus Marttinen kehittyy laadukkaana kansainvälisenä nuorisotyön toimijana
Nuorisokeskus Marttinen on 30 toimintavuotensa kehittynyt korkeatasoisena ja osaavana, nuorisotoimialaa monipuolisesti palvelevana keskuksena, ottaen roolia niin alueellisena, valtakunnallisena ja kansainvälisenä nuorisotyönkentän toimijana. Euroopan Neuvoston nuorisoyksikön ohjausryhmä (CDEJ) on myöntänyt jatkoa viideksi vuodeksi (2022–2026) Marttisen vuonna 2018 saamalle eurooppalaisen laatumerkille nuorisokeskuksille (Quality Label for Youth Centres), tunnistaen Marttisen ylläpitäneen ja kehittyneen Euroopan neuvoston asettamien kriteerin toteutumisessa toiminnassaan ja rakenteissaan. Marttinen on yksi neljästätoista laatumerkin kriteerit täyttävistä nuorisokeskuksista Euroopassa.

Lue lisää Nuorisokeskus Marttisen laatumerkistä, johon Marttinen sai jatkoa vuoteen 2026


01.11.2023

Kiusaaminen! Ei kuulu mulle vai kuuluuko sittenkin?

Kiusaaminen! Ei kuulu mulle vai kuuluuko sittenkin?
Kaikki voivat tehdä kiusaamiselle jotain. Me voidaan kieltäytyä kiusaamasta. Me voidaan ottaa kaikki mukaan. Me voidaan jättää ilkeät sanat sanomatta. Me voidaan olla nauramatta toisen vahingolle. Me voidaan olla kiusatun puolella. Tehdään yhdessä kiusaamisvapaa Suomi.

Mitä kiusaaminen on? Miltä se tuntuu? Mitä sille voi tehdä?


12.10.2023

Blogi: Islannin ihme nuorisotyöntekijän silmin

Blogi: Islannin ihme nuorisotyöntekijän silmin
On tärkeää ymmärtää, että jokainen lapsi ja nuori on yksilö, ja heidän sosiaaliset lähtökohtansa voivat olla hyvinkin toisistaan poikkeavia. Tämän vuoksi tarvitaan yksilöllisiä ja kohdennettuja tukitoimia, jotta voidaan pitää huoli siitä, että jokainen lapsi ja nuori saa parhaat mahdolliset mahdollisuudet kasvaa turvallisessa ympäristössä terveinä ja onnellisina.

Lue lisää


21.06.2023

Marttisen koordinoimat hankkeet jatkuvat, kasvavat ja kehittyvät.

Marttisen koordinoimat hankkeet jatkuvat, kasvavat ja kehittyvät.
Nuorisokeskus Marttisissa ja lähikunnissa on toteutettu viime vuosina Euroopan Solidaarisuusjoukot -ohjelman rahoittamana neljä eri projektia: Breaking bubbles of locality 2, Coffee with the World 2.0, BUILD TOGETHER ja viimeisimpänä European Solidarity Corps volunteering project. Ensimmäinen projekti alkoi vuonna 2019 ja viimeisin kestää vuoteen 2024 asti. Marttisen koordinoimat hankkeet jatkuvat, kasvavat ja kehittyvät, ja suunnitelmia on jo monelle vuodelle tulevaisuuteen.

Marttisten kansainvälisen nuorisotyön koordinaattori Antti Korhonen toteaa, että kansainväliset hankkeet ja niihin saatu EU-rahoitus luovat mahdollisuuksia niin nuorisotyön parissa työskenteleville kuin nuorillekin. Kaikkien konkreettisten mahdollisuuksien, kuten nuorisovaihtojen tai vapaaehtoistyöjaksojen, järjestämiseen tarvitaan rahaa, jota EU-rahoitusohjelmat kuten Euroopan Solidaarisuusjoukot tarjoaa.

Lue tarkemmin Tampere-region.eu - sivuilta


 
 
 
 
Sivua päivitetty: 28.05.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy