Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

23.11.2023

Tule mukaan ottamaan käyttöön Marttisen uusi kota ja uudistettu luontopolku 8.12.2023

Tule mukaan ottamaan käyttöön Marttisen uusi kota ja uudistettu luontopolku 8.12.2023
Nyt 30-vuotisjuhlan kunniaksi joulukuun alkupäivinä valmistuvat uusi esteetön kota ja uudistettu luontopolku. Tule joulupuurolle, glögille ja mukaan ottamaan ne käyttöön yhdessä kanssamme perjantaina 8.12.2023 klo 15 - 17!
Samalla voit myös testailla Marttisen lumikenkiä tai liukulumikenkiä riippuen lumitilanteesta.

Lue lisää perjantaista 8.12., kodasta ja kodan nimikilpailusta


23.11.2023

Nuorisokeskus Marttisen Ravintola Herrasen ravintolasali ja Marttisen kahvio uudistuvat

Nuorisokeskus Marttisen Ravintola Herrasen ravintolasali ja Marttisen kahvio uudistuvat
Nuorisokeskus Marttisen Ravintola Herrasen ravintolasali ja Marttisen kahvio uudistuvat 4.12.2023 - 1.2.2024. Marttinen kuitenkin palvelee kaikkia asiakkaitaan lounain, ruokailuin, jouluruokailuin, kokoustiloin, majoituksin, saunailloin, leirein ja leirikouluin normaalisti.

Lue lisää


13.11.2023

Jouluruokailut 2023 Marttisen Vanhassa Pappilassa

Jouluruokailut 2023 Marttisen Vanhassa Pappilassa
Tänä jouluna 2023 joulukuun alusta alkaen ruokailut toteutuvat Vanhassa Pappilassa Marttisen kahvion ja ravintola Herrasen ravintolasalin uudistuessa.

Jouluruokailut, kuten myös muut ruokailut toteuttaa ravintola Herranen laadukkaasti ammattitaitoisesti tänä aikana Marttisen Vanhassa Pappilassa, Antintalossa ja Vihta-saunalla! Varaahan jo omasi.


Katso joulumenut ja varaa


09.11.2023

Nuorisokeskus Marttinen kehittyy laadukkaana kansainvälisenä nuorisotyön toimijana

Nuorisokeskus Marttinen kehittyy laadukkaana kansainvälisenä nuorisotyön toimijana
Nuorisokeskus Marttinen on 30 toimintavuotensa kehittynyt korkeatasoisena ja osaavana, nuorisotoimialaa monipuolisesti palvelevana keskuksena, ottaen roolia niin alueellisena, valtakunnallisena ja kansainvälisenä nuorisotyönkentän toimijana. Euroopan Neuvoston nuorisoyksikön ohjausryhmä (CDEJ) on myöntänyt jatkoa viideksi vuodeksi (2022–2026) Marttisen vuonna 2018 saamalle eurooppalaisen laatumerkille nuorisokeskuksille (Quality Label for Youth Centres), tunnistaen Marttisen ylläpitäneen ja kehittyneen Euroopan neuvoston asettamien kriteerin toteutumisessa toiminnassaan ja rakenteissaan. Marttinen on yksi neljästätoista laatumerkin kriteerit täyttävistä nuorisokeskuksista Euroopassa.

Lue lisää Nuorisokeskus Marttisen laatumerkistä, johon Marttinen sai jatkoa vuoteen 2026


01.11.2023

Kiusaaminen! Ei kuulu mulle vai kuuluuko sittenkin?

Kiusaaminen! Ei kuulu mulle vai kuuluuko sittenkin?
Kaikki voivat tehdä kiusaamiselle jotain. Me voidaan kieltäytyä kiusaamasta. Me voidaan ottaa kaikki mukaan. Me voidaan jättää ilkeät sanat sanomatta. Me voidaan olla nauramatta toisen vahingolle. Me voidaan olla kiusatun puolella. Tehdään yhdessä kiusaamisvapaa Suomi.

Mitä kiusaaminen on? Miltä se tuntuu? Mitä sille voi tehdä?


12.10.2023

Blogi: Islannin ihme nuorisotyöntekijän silmin

Blogi: Islannin ihme nuorisotyöntekijän silmin
On tärkeää ymmärtää, että jokainen lapsi ja nuori on yksilö, ja heidän sosiaaliset lähtökohtansa voivat olla hyvinkin toisistaan poikkeavia. Tämän vuoksi tarvitaan yksilöllisiä ja kohdennettuja tukitoimia, jotta voidaan pitää huoli siitä, että jokainen lapsi ja nuori saa parhaat mahdolliset mahdollisuudet kasvaa turvallisessa ympäristössä terveinä ja onnellisina.

Lue lisää


21.06.2023

Marttisen koordinoimat hankkeet jatkuvat, kasvavat ja kehittyvät.

Marttisen koordinoimat hankkeet jatkuvat, kasvavat ja kehittyvät.
Nuorisokeskus Marttisissa ja lähikunnissa on toteutettu viime vuosina Euroopan Solidaarisuusjoukot -ohjelman rahoittamana neljä eri projektia: Breaking bubbles of locality 2, Coffee with the World 2.0, BUILD TOGETHER ja viimeisimpänä European Solidarity Corps volunteering project. Ensimmäinen projekti alkoi vuonna 2019 ja viimeisin kestää vuoteen 2024 asti. Marttisen koordinoimat hankkeet jatkuvat, kasvavat ja kehittyvät, ja suunnitelmia on jo monelle vuodelle tulevaisuuteen.

Marttisten kansainvälisen nuorisotyön koordinaattori Antti Korhonen toteaa, että kansainväliset hankkeet ja niihin saatu EU-rahoitus luovat mahdollisuuksia niin nuorisotyön parissa työskenteleville kuin nuorillekin. Kaikkien konkreettisten mahdollisuuksien, kuten nuorisovaihtojen tai vapaaehtoistyöjaksojen, järjestämiseen tarvitaan rahaa, jota EU-rahoitusohjelmat kuten Euroopan Solidaarisuusjoukot tarjoaa.

Lue tarkemmin Tampere-region.eu - sivuilta


19.06.2023

PROACTIVE ECOLAND

PROACTIVE ECOLAND
Nuorisokeskus Marttinen aloitti uuden Erasmus+ strategisen kumppanuushankkeen, jonka tavoitteena on luoda uusi kasvatuksellinen lautapeli.
Lue lisää hankkeesta ja sen tavoitteista alta!

Lue lisää


26.09.2022

Emmi lähti Sloveniaan soveltamaan seikkailukasvatusta

Emmi lähti Sloveniaan soveltamaan seikkailukasvatusta
Emmi Sarvijärvelle avautui opintomatka Sloveniaan Marttisella tehdyn työharjoittelun kautta. Kahdessa viikossa tiedon saamisen jälkeen hän oli Helsinki-Vantaan lentokentällä rinkka selässä valmiina kokemaan maan, jossa ei aikaisemmin ole päässyt käymään.

Lue matkasta Emmin omin sanoin


11.04.2022

Kuuntele nyt ...Pirkanmaan nuorisotyön kansanradiota

Kuuntele nyt ...Pirkanmaan nuorisotyön kansanradiota
Pirkanmaan nuorisotyön kansanradio By Nuorisokeskus Marttinen

Laita itselle talteen linkki Pirkanmaan nuorisotyön kansanradioon.

Puhetta pirkanmaalaisesta nuorisotyöstä, tulevista tapahtumista, kuumista puheenaiheista ja mielenkiintoisista ilmiöistä, vierailevia alan ammattilaisia unohtamatta. Myös sinulla hyvä kuulija on mahdollisuus jättää meille tänne toimitukseen ääniviestejä, joita otamme mukaan tulevissa podcast jaksoissa.

Mikä ihmeen kansanradio? Luen lisää


 
 
 
 
Sivua päivitetty: 23.11.2023

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo    Sustainable Travel Finlandin logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy