Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

15.12.2022

Nuorisokeskus Marttiselle Green Key sertifikaatti 9.12.2022

Nuorisokeskus Marttiselle Green Key sertifikaatti 9.12.2022
Green Key –tuomaristo kokoontui 9.12.2022 ja myönsi Nuorisokeskus Marttiselle Green Key sertifikaatin. Green Key on maailman johtava matkailualan ympäristömerkki ja tunnustus yrityksen toiminnan laadusta. Green Key -merkki kertoo ansiokkaasta vastuullisuustyöstä ja sen kriteerit vastaavat asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kasvaviin odotuksiin matkailupalveluiden vastuullisuudesta. Marttisessa olemme jo pitkään tehneet työtä kestävän ympäristön ja kehityksen puolesta ja sertifikaatin myötä työmme tulee entistä näkyvämmäksi.

Lue lisää


02.12.2022

Talvipukeutuminen Suomessa

Talvipukeutuminen Suomessa
Nuorisokeskus Marttisessa vierailee säännöllisesti yksittäisiä asiakkaita ja ryhmiä Etelä-Euroopasta tai Euroopan ulkopuolelta ja tällöin ei talvipukeutuminen ole lähtöpaikalla samanlaista kuin Virroilla tai Suomessa. Haluamme auttaa kaikkia asiakkaitamme vinkein saamaan onnistuneen kokemuksen matkastaan meille, joten ESC-vapaaehtoisemme (ESC = European Solidarity Corps) Lada ja Martin toteuttivat videon suomalaisesta talvipukeutumisesta leiriä tai matkaa Marttiseen suunnittelevien avuksi.

Videon voit katso Marttisen Youtubekanavalla, sieltä voit valita tekstityksen suomeksi tai englanniksi. Videon puhuttu kieli on englanti.

Katso vinkkivideo talvipukeutumisesta Marttisen Youtubekanavalla


17.11.2022

Tutustu virtuaalisesti Marttiseen

Tutustu virtuaalisesti Marttiseen
Olet tulossa leirille, leirikouluun tai lomalle Marttiseen tai olet järjestämässä meillä kokousta, koulutusta tai juhlia, pääset nyt tutustumaan saareemme jo ennalta puhelimellasi tai vaikka tietokoneesi ruudulta.

Lue lisää ja tutustu Marttiseen virtuaalisesti


18.10.2022

Lautapeli "Pirkan pörriäiset" kaikille Pirkanmaan kuntien nuorisotiloille

Lautapeli
Nuoret ideoivat ympäristökasvatuksellisen lautapelin "Pirkan pörriäiset" Marttisen Piryke -hankkeessa. Pelin ulkoasun ja kuvituksen suunnittelee virtolainen Sanni Ruokonen.

Lue lisää lautapeli "Pirkan pörriäisistä"


26.09.2022

Emmi lähti Sloveniaan soveltamaan seikkailukasvatusta

Emmi lähti Sloveniaan soveltamaan seikkailukasvatusta
Emmi Sarvijärvelle avautui opintomatka Sloveniaan Marttisella tehdyn työharjoittelun kautta. Kahdessa viikossa tiedon saamisen jälkeen hän oli Helsinki-Vantaan lentokentällä rinkka selässä valmiina kokemaan maan, jossa ei aikaisemmin ole päässyt käymään.

Lue matkasta Emmin omin sanoin


11.04.2022

Majoitustarjous opiskelijoille -15% alennus päivän hinnasta

Majoitustarjous opiskelijoille -15% alennus päivän hinnasta
Opiskelijat saavat -15% alennuksen majoituksen päivän hinnasta.

Slice opiskelijasovelluksesta löydät varauskoodin, jolla saat varattua majoituksen alennushintaan. Tarkistamme opiskelijankorttisi majoittuessasi.

Varaa majoitus täältä


11.04.2022

Kuuntele nyt ...Pirkanmaan nuorisotyön kansanradiota

Kuuntele nyt ...Pirkanmaan nuorisotyön kansanradiota
Pirkanmaan nuorisotyön kansanradio By Nuorisokeskus Marttinen

Laita itselle talteen linkki Pirkanmaan nuorisotyön kansanradioon.

Puhetta pirkanmaalaisesta nuorisotyöstä, tulevista tapahtumista, kuumista puheenaiheista ja mielenkiintoisista ilmiöistä, vierailevia alan ammattilaisia unohtamatta. Myös sinulla hyvä kuulija on mahdollisuus jättää meille tänne toimitukseen ääniviestejä, joita otamme mukaan tulevissa podcast jaksoissa.

Mikä ihmeen kansanradio? Luen lisää


07.11.2019

Nuorten osallisuuskertomukset yksissä kansissa

Nuorten osallisuuskertomukset yksissä kansissa
Nuorisokeskus Marttisessa kerätyt nuorten osallisuuskertomukset on koottu printtijulkaisuksi. "Osallisuudesta elämään – Nuorten kertomuksia osallisuudesta" - julkaisu löytyy nyt online-versiona myös Marttisen sivuilta!

Lue lisää


08.10.2019

"Ne päättää asioista, joista ne ei oikeastaan edes tiedä."

Syrjäytymistä sanotaan Suomen suurimmaksi ongelmaksi. 28- vuotias Mikko tietää, miltä tuntuu pitkäaikaistyöttömyys tai kokemus siitä, ettei tule kuulluksi eikä nähdyksi oman lähipiirin ulkopuolella.

Lue lisää


01.10.2019

"Se riippuu ihan seurasta."

Osallisuuden kokemus syntyy joukossa. Hyvä porukka voi innostaa osallistumaan monenlaisiin yhteisiin juttuihin, kuten 26-vuotias Jani kertoo julkaisusarjamme päättävässä osallisuuskertomuksessaan.

Lue lisää


 
 
 
 
Sivua päivitetty: 31.01.2023

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Syrjinnästä vapaa alue logo Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo Lyke-verkoston logo Suomen hostellijärjestön logo Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille

 
 
login Synergia Foxy